Ny form på Certificeringseksamener

ISACA ændrer fra og med i år afholdelse af certificeringseksamenerne til at være computer baseret (CBT). Endvidere har ISACA ændret eksamens afholdelse til at foregå i tre perioder.

Tilmelding
Tilmelding til eksamen sker som hidtil via www.isaca.org/examreg. Tilmelding er nu åben indtil en uge før sidste dato i eksamensperiode (omkring 23. juni, 22. september og 20. december).


Der er fortsat 50 USD i rabat ved tidlig tilmelding. De første 500 får 75 USD i rabat. Se mere HER

Tilmelding åbner tre måneder før eksamensperiodens start (1. januar, 1. maj og 1. august), samtidig bliver der åbent for reservation af testdag.

Eksamensperiode
Første eksamens periode er 1. maj – 30. juni. Anden eksamensperiode er 1. august-30. september og Tredje eksamensperiode er 1. november - 31. december.

Efter man er tilmeldt skal man registrere sig på et test site.

Der er tre sites i Danmark:

1. Teknologisk Institut, Gregersensvej, Indgang 8, 2630 Taastrup,
2. Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus
3. Microworld, Ryesgade 15017 kld., 2200 København N.

Efter tilmelding logger man på isaca.org og går ind under myCertifications og klikker på "Schedule Exam". Her vælger man test site, dato samt tidspunkt.

Der kan være begrænsede pladser på de enkelte sites. Det kan derfor være en god ide straks efter tilmelding at reservere et testtidspunkt.

Teknologisk Institut har indtil videre kun sat en testdag om ugen (onsdag), samtidig har de sat starttidspunkter til kl 9 og 13. Med fire timers effektiv eksamenstid vil det ikke være muligt at afvikle to eksamener på samme tidspunkt.

Microworld har indtil videre åben for test mandag, tirsdag, fredag og lørdag. Deres starttidspunkter er kl 8 og 13. Det er således muligt at afvikle to tests pr dag.

Du kan se ledige tider, vælge eksamen og herefter vælges Danmark og testsite(s) HER

Man kan omkostningsfrit vælge en ny testdato inden for eksamensperioden indtil 48 timer før det oprindelige tidspunkt. Det er også muligt at udskyde sin eksamen til næste periode. Det koster 200 USD.

Eksamen
Man skal møde op 15 minutter før starttidspunkt medbringende ID med navn, signatur og foto (fx pas eller kørekort). Ingen hjælpemidler må medbringes.

Eksamen starter på det aftalte tidspunkt og løber over de næste fire timer.

Eksamen er stadig multiple choice, som skal besvares. Det er muligt, at markere spørgsmål som man vil gennemgå senere. Afsluttes der, vil systemet sende en advarsel, hvis ikke alle spørgsmål er besvaret.

Du kan læse mere om eksamen og regler i ISACA Exam Candidates Information Guide HER

ISACA afholder i samarbejde med Verifica forberedelseskurser til alle fire eksamener. Næste kurser vil blive afholdt som følger:


· CISM 7-8 august
· CISA 10-11 august
· CRISC 14-15 august
· CGEIT ikke fastlagt

Kontakt Verifica Statsautoriseret Revision

Kontakt os din opgave gennem formularern herunder. Vi vender retur inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Verifica er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, der har specialiseret sig i IT revision. Verifica lægger stor vægt på at levere ydelser, der er anvendelige og brugbare i en høj kvalitet.

Verifica Statsaut. Revisionsvirksomhed

Annebergvej 10 9000 Ålborg

Kronprinsessegade 54 1306 København K

Tlf.: +45 22​2​0 2​821​​​ – mandag - fredag 08.00 - 15.00

hhberthing@verifica.dk

© 2022 Verifica. Alle rettigheder forbeholdes. CVR-nummer: 33684096​