Manden bag Verifica

Hans Henrik Berthing er partner og stifter af Verifica. Hans Henrik er statsautoriseret revisor. Derudover har han siden 1996 specialiseret sig inden for IT revision, Governace og Risikostyring. Han har en lang række internationale certificeringer, der dokumenterer hans kompetencer indenfor de enkelte fagområder. Det drejer sig om følgende certificeringer:

  • CRISC (IT Risikostyring),
  • CISA (IT revision),
  • CGEIT (IT Governance)
  • CIA (Intern Revision)

Hans Henrik har tidligere været med til at udvikle It revisionen hos Ernst & Young. Han var ansat hos Ernst & Young i perioden 2001-.2005. Her havde han ansvaret for It revisionen til at understøtte den finansielle revision. Her deltog han endvidere på et internationalt projekt, hvor han var med til at udvikle en intern IT revisor uddannelse. Han deltog også i et globalt projekt for en finansiel viriksomhed med dokumentation af risici og kontroller.

Han deltog i den nordamerikanske del af projektet og var fem måneder i Chicago og Canada. I perioden 2005-2009 var han IT revisionschef hos Post Danmark. I den periode fik han udviklet en it revisionstratagi og -plan baseret på COBIT. I samme periode implementerede Post Danmark SAP, hvor Hans Henrik var med i Business Blueprint Review og QA Reference Gruppe. Endvidere foretog han it revision af SAP og SAP Basis, blandt andet med anvendelse af GRC værktøjet.

Hans Henrik har været aktiv i ISACA siden 2005, hvor han blev valgt ind i bestyrelsen. Han var formand fra 2007-2009 og næstformand fra 2009-2011, hvor han forlod bestyrelsen, da Verrifica blev hyret som medlemsadmiinstrator og webmaster. ISACA og Verifica har stadig et tæt samarbejde. Verifica var således med til at arrangere ISACA konference i 2012 og 2015. Hans Henrik sad endvidere med i den task force der planlagde den internationale EURO CACS/ISRM konference, der blev afholdt i septemeber 2012 i München.

Hans Henrik er med i ISACA ISO expert review gruppe. Han har således kommenteret udkast til nye ISO standarder indenfor IT GOvernance (ISO38500) og IT SIkkerhed (ISO 27000).

Hans Henrik har gennem sine mere end 15 år som it revisor udført i lang række opgaver indenfor it revision, it sikkerhed og it governance.

Han er hyppigt anvendt som underviser og foredragsholder i såvel Danmark som i Udlandet. Han er medlem af FSR - danske revisorers Informatikudvalg og er ansat som Senior rådgiver på Aalborg Universitet.

Du kan se Hans Henrik Berthing's linked-in profil her.

Kontakt Verifica Statsautoriseret Revision

Kontakt os din opgave gennem formularern herunder. Vi vender retur inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Verifica er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, der har specialiseret sig i IT revision. Verifica lægger stor vægt på at levere ydelser, der er anvendelige og brugbare i en høj kvalitet.

Verifica Statsaut. Revisionsvirksomhed

Annebergvej 10 9000 Ålborg

Kronprinsessegade 54 1306 København K

Tlf.: +45 22​2​0 2​821​​​ – mandag - fredag 08.00 - 15.00

hhberthing@verifica.dk

© 2022 Verifica. Alle rettigheder forbeholdes. CVR-nummer: 33684096​