Revisortilsyn

Verifica er som statsautoriseret revisionsvriksomhed underlagt revisortilsynet.

Revisortilsynets opgave er at foretage kvalitetskontrol af godkendte revisorer og revisionsvirksomheder. Reglerne fremgår af kapitel 9 i lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer. Revisortilsynet har desuden udarbejdet retningslinjer for gennemførelse af kvalitetskontrol og rapportering herom.

Revisortilsynet kontrollerer alle godkendte revisionsvirksomheder med højst 6 års mellemrum. Kvalitetskontrollen skal dog udføres med højst 3 års mellemrum i revisionsvirksomheder, der udfører revision af regnskaber aflagt af virksomheder omfattet af revisorlovens § 21, stk. 2 efter bekendtgørelse nr. 42 af 23. januar 2009 om kvalitetskontrol og Revisortilsynets virksomhed. Revisortilsynet kontrollerer, om revisionsvirksomhederne lever op til revisorlovens krav om uafhængighed og kvalitet, når de foretager revision eller afgiver erklæringer. Derimod er Revisortilsynet ikke en klageinstans.

Revisortilsynet består af ni medlemmer, der er udpeget af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, og et sekretariat. Selve kvalitetskontrollen af den enkelte revisionsvirksomhed udføres af kvalitetskontrollanter, der er godkendt af Revisortilsynet.​

Kontakt Verifica Statsautoriseret Revision

Kontakt os din opgave gennem formularern herunder. Vi vender retur inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Verifica er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, der har specialiseret sig i IT revision. Verifica lægger stor vægt på at levere ydelser, der er anvendelige og brugbare i en høj kvalitet.

Verifica Statsaut. Revisionsvirksomhed

Annebergvej 10 9000 Ålborg

Kronprinsessegade 54 1306 København K

Tlf.: +45 22​2​0 2​821​​​ – mandag - fredag 08.00 - 15.00

hhberthing@verifica.dk

© 2022 Verifica. Alle rettigheder forbeholdes. CVR-nummer: 33684096​